Υπερατλαντικοί τοπ προορισμοί

Fort-Lauderdale

Fort-Lauderdale Miami Florida

Εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε πως για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας προσφέρονται τα ευρωπαϊκά χειμερινά θέρετρα, οι μεγάλες πρωτεύουσες…

Όσο για τον δικό μας εσωτερικό τουρισμό «άσε» λέμε «είναι ακριβά» και πάμε ως τη Βουλγαρία βλέπε Bransko που οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές ενώ οι υπηρεσίες – λένε, υψηλότατες! Κάποιοι φίλοι που ήδη βρίσκονται εκεί λένε πως οι τιμές είναι πάμφθηνες  καθώς το κόστος  για να φάει ένα ζευγάρι σε Ιταλικό ας πούμε εστιατόριο, είναι 10e!

Επίσης θεωρώντας πως μπορούμε να πάμε στα γραφικά μέρη που διαθέτουμε αργότερα μέσα στο χρόνο ή έχοντας τα ήδη επισκεφθεί καθώς οι αποστάσεις στην Ελλάδα δεν υπερβαίνουν τα 1000 χλμ. τα αφήνουμε παράμερα…
Πάντως έτσι κι αλλιώς, λόγω φορολογίας, πληρωμών, εξόδων γενικά, είναι εκτός προγραμματισμού οποιοδήποτε ταξίδι!

Οι Αμερικάνοι δεν ξεμυτάνε από τα εδάφη τους το πολύ πολύ να πάνε ως την Καραϊβική – Σαν Χουάν (Puerto-Rico) και (νησί Maui) και τη Φλόριντα (Fort Lauderdale) όπου και το περίφημο State Park με τα σπάνια ζώα και πτηνά –  με εξαίρεση το όμορο κράτος του Μεξικού ή το νησί Κούβα. Ποιοί είναι οι προεξάρχοντες προορισμοί για την παραμονή του καινούργιου χρόνου; Οι μετρήσεις έγιναν σύμφωνα με τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία των περιοχών και τις τοπικές πτήσεις.
Ποιοί λοιπόν είναι οι τοπ προορισμοί για τους κατοίκους της Ηπείρου αυτής,  (εύπορους εννοείται!) απαριθμώνται στο άρθο αυτό του weather com.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s